lørdag den 2. marts 2013

Foråret rører på sig

De sidste par dage har været helt fantastiske! Selvom det stadig er koldt derude har solen formået at vise sin styrke og varme lidt i en lun krog i læ for vinden.

I går sad jeg længe på en solbeskinnet plads på terrassen og bare sugede solens stråler til mig, mens jeg for mit indre øje så haven om bare et par måneder, i et farveorgie af sprøde grønne nuancer og blomsternes mange kulører fra helt sarte rosa til flammende pink.

Da jeg åbnede øjnene var haven stadig brun og vissengrøn, men går man i jordhøjde er der ingen tvivl om at foråret ER på vej og mine indre billeder nok engang skal blive til virkelighed.

DET er for mig et mirakel hvert år, at følge havens enorme udvikling over så kort tid, se det hele eksplodere og bare nyde det.

Her er nogle af de tegn på forår der findes derude lige nu.

Min weekend skal bl.a bruges på haveoprydning og såning af alle de skønne sommerblomster. Jeg håber du også får tid til at nyde din have.

4 kommentarer:

 1. Jamen, det ER altså bare så dejligt at man kan være ude igen. God weekend i haven!

  SvarSlet
 2. Ja det er dejligt og lige forbavsende hvert år, at haven forandrer sig med stormskridt fra noget kedeligt brunt til en sand eksplosion af farver.

  SvarSlet
 3. Hej Trine.Ja! det er bestemt meget livsbekræftende at opleve naturens gang i vores haver.Håber selv at vejret er til have i morgen.Havde 8 gæster til middag i går,så jeg er lidt brugt i dag.Men god dag til dig Jette

  SvarSlet
 4. Jo tak, jeg skal også bruge weekenden til at nyde haven.
  God fornøjelse.
  Nina

  SvarSlet