tirsdag den 26. februar 2013

En dejlig overraskelse

I går skrev jeg godt nok at mit næste indlæg ville handle om hvordan jeg håndterer de små planter fra Odenia, men så kom jeg på arbejde i dag og på mit bord stod en fin lille pose med en dejlig overraskelse indeni.

Det var denne lille vintergæk som stod og signalerede forår.

Det var en gave fra en af mine dejlige kollegaer, som havde været på besøg på gartneriet Spiren i weekenden og så synes hun da lige jeg skulle have en lille hilsen derfra.

Vi arbejder ikke engang tæt sammen, men taler om have og blomster når vi mødes og har også udvekslet forskellige pelargonier. Hun er også altid sød til at komme med alle sine brugte urtepotter til mig.

Tænk at have så sød og betænksom en kollega. Min dag blev lige en tand bedre og jeg smilede lidt mere til mine omgivelser.

Sådan burde vi alle huske at være engang i mellem, men jeg skal da være den første til at erkende at jeg ikke altid selv har overskud til det. Her i blogland oplever jeg nu også en masse overskud og varme bloggerne i mellem, og jeg deler også selv gerne ud af både rosende ord og mine overskudsplanter. Det er med til at gøre mit haveliv lidt rigere, så tak til alle jer derude. :o)

Og inden det nu bliver helt rørstrømsk vil jeg slutte med et par nærbilleder af min nye havebeboer - skøn ser den ud med sine små skørter.


Jeg håber du har nydt dagen - i dag har foråret virkelig kunne fornemmes.
 

5 kommentarer:

 1. Det var dog en dejlig tanke fra din kollega. Jeg kan godt forstå, at din dag blev lidt bedre og smilende. Skøn kollega at have :-)

  SvarSlet
 2. Åh, ja, så bliver man altså lidt gladere hele den dag :-)

  SvarSlet
 3. Dejlig at modtage sådan en hilsen.
  Det liver op i hverdagen, når nogen tænker på en.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 4. Skønt! Husk i ø at du kan vinde gavekort til Spiren på HAVEFOLKET!

  SvarSlet
 5. Hej Trine.Kan da godt forstå at du blev rigtig glad.Skønt med sådan en kollega.
  Rigtig god dag til dig Jette

  SvarSlet