torsdag den 21. marts 2013

Sikken dejlig dag det er i dag

Når nu jeg dag efter dag står op og må spejde forgæves efter, det med længsel ventede, forår, kan ovenstående mantra ind i mellem hjælpe humøret lidt på vej - hvis det bare gentages tit nok mens jeg strider mig gennem sne og blæst...........

Og det ER jo trods alt dejlige dage vi har, selv om kong frost nægter at abdicere og lade varmere kræfter komme til - vi kan selv gøre dagene til noget særligt hvis vi vil.

 I dag konstaterede jeg, at jeg vandt et gavekort til Spiren i forårskonkurrencen på Havefolket. Og DET var simpelthen bare en fantastisk opdagelse som ikke kunne andet end gøre det til en god dag.

Straks er jeg begyndt at drømme om hvad jeg skal bruge gavekortet til - og der er jo åbent hele påsken, så mon ikke en lille tur til Spiren kunne presses ind i programmet? Jeg havde egentlig tænkt mig at påsken skulle bruges til havearbejde...............men den aktivitet har vejrguderne aflyst. Når jeg har fået valgt mine nye planteboere skal de nok blive præsenteret her på bloggen.

Og så vil jeg lige bringe et stort tak til jer der stemte på mit digt - jeg er virkelig stolt og beæret. :-)

En anden grund til at dagene er dejlige er, at uanset frost og sne derude så spirer og gror det indenfor i vindueskarmene, se bare her:

Edderkoppeplante

Klokkeranke

Hvide solsikker - de behøver faktisk ikke forsiring, men
jeg vil gerne have dem i krukker

Cremefarvet tallerkensmækker
Nu håber jeg bare det hele overlever det lidt sparsomme lys indendøre ind til der kommer en smule varme så det kan flyttes ud.

 Og så kan jeg afsløre at vi ikke er de eneste der længes efter forår - det gør denne lille fyr vist også. Eller måske vil han bare gerne have fyldt op i foderlageret.........


Husk det nu når vinteren synes evig - sikken dejlig dag der er i dag! :o)

5 kommentarer:

 1. Tillykke! Jeg håber at du vælger dig den helt rigtige præmie hos Spiren. Jeg overvejer selv en udflugt.

  Hvis du har for mange klokkeranker, hjælper jeg dig gerne af med overskuddet. Du siger bare til.

  SvarSlet
 2. Ja så er det da en dejlig dag! Tillykke det er dig vel undt. Sådan et gavekort skulle jeg også hurtigt kunne formøble! Der er så mange dejlige sager i Spiren. Jeg tror også snart jeg må have fyldt depoterne, og tage en tur forbi Spiren.
  Skønt med klokkeranker. I år har jeg kun sået 4 stk. meeen det kan da godt være, at jeg skal lave en omgang mere!
  Ja vi fodrer både til småfuglene og de lidt større med frø og æbler.......fuglene har det nok svært lige nu, så vi skal vist ikke klage!

  SvarSlet
 3. Tillykke du har ærlig fortjent præmien, for det var et rigtig flot digt, du havde skrevet.
  Flot med klokkerankerne, jeg har haft held med dem en gang.
  God fornøjelse med at få brugt kortet, det er nok hurtigt gjort, men måske ikke nemt at vælge.

  SvarSlet
 4. Til lykke med præmien! Og med alle dine dejlige spirer!

  SvarSlet
 5. Hej Trine.Et stor tillykke med præmien....den var bestemt fortjent.Bliver spændende at se hvad du bruger dit gavekort til.Jeg har lige lavet et indlæg til at opmuntre alle der trænger til lidt blomster at kikke på.God aften Jette

  SvarSlet