mandag den 9. juli 2012

Så er det nu..........

..............at jeg, som en del andre, er blevet ramt af en lykkelig begivenhed. Det handler om FERIE - og det er ikke så ringe endda.
Så de næste uger skal tilbringes ude i det danske ferieland, hvor vi trodser de sure vejrguder, tager gummistøvler og sydvest på, måske endda badetøjet engang i mellem.

Haven er - sådan næsten - ferieklar og skal passes sammen med de to levende kattekræ. Det er altid lidt grænseoverskridende når andre skal passe min have, kan de nu? Vil de gøre det med omhu? Vil noget dø? Husker de nu at plukke alle agurkerne, så planten kan lave nye? Kan de finde ud af at knibe tomater? Og 1000 andre sprøgsmål. Heldigvis er det erfarne folk der skal babysitte - de har gjort det før og jeg ved de nyder min have, så det skal nok gå.

Og så snart jeg er taget af sted kan jeg sagtens nyde der hvor jeg er og ikke tænke på haven. Men når så vi skal hjem kan det ikke gå hurtigt nok. Og haven skal nydes INDEN udpakning og den slags lavtprioriterede ting, for det er jo vigtigt at vide at alt er som det skal være.........

Nu vil jeg ønske jer en rigtig god sommer. Jeg er tilbage om nogle uger, efter en pause fra dagligdagen.

Ind til da kommer her et par pausebilleder:

1 kommentar:

  1. Uha, jeg havde det på nøjagtig samme måde som dig, da vi tog på ferie; hvordan bliver haven passet. Og da vi kom hjem i fredags var det mørkt - det var næste ikke til at holde ud at skulle vente til dagen efter med at se, hvordan det stod til.
    Hvor ser din have fin og frodig ud. Jeg lægger mig til som fast læser og glæder mig til at se mere :-)

    SvarSlet