onsdag den 4. juli 2012

Sommerstemning

Hvor jeg elsker den danske sommer når den viser sig fra sin skønne, milde side som i disse dage, hvor fuglene synger, alting stråler i haven og halstørklædet endelig er lagt i skuffen - det er ren poesi og en lise for alle os havesjæle, som har gået og kigget bekymret mod himlen og ønsket skyerne væk så roser og pæoner kunne rejse sig fra regnbadet.

Og nu gælder det bare om at se alt det skønne, tage sine "jeg ser ikke ukrudtet briller" på og komme ud og nyde, nyde, nyde. Jeg nyder hvert sekund og her kommer lidt stemningsbilleder fra haven i sommervejr.Jeg har ikke glemt pelargonierne.................er stadig ved at komme mig over gårsdagens kamerakiks - for det var selvfølgelig de mest fantastiske billeder nogensinde jeg kom til at slette. Eller måske var det ikke, men jeg skal lige have taget nogle nye uden alt for meget sol på.

Nyd det skønne sommervejr derude. 

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud i din have, rigtig sommerstemning ;o), dejlig blog du har, men jeg kan ikke rigtigt se hvordan man bliver fast læser hos dig ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Tak skal du have - jeg nyder også hvert sekund i haven. :o)
   Nu har jeg fået sat muligheden for at blive fast læser i højre sidepanel - jeg har ikke studeret de mange muligheder så nøje endnu, vil jo bare gerne dele min haveglæde med alle jer andre i blogland. :o)
   Mange hilsner

   Trine

   Slet
 2. Jeg er vild med din begejstring over haven! Det smitter, og jeg kan lige se dig for mig; med enden i vejret, fingrene i alt det grønne og et saligt smil på læben.

  Tak fordi vi får lov til at kigge med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, det er lige sådan det er. :O)

   Slet
 3. Fin blog du har. Jeg er vild med dine lathyrus. Mine er endnu ikke i blomst ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ina
   Tak - og i lige måde. Jeg følger lidt med hos dig, men har bare ikke fået lagt nogen kommentarer endnu. Jeg tyvstartede mine lathyrus ret tidligt i marts (måske endda februar....) og aldrig har de været så gode som i år og blomstret så tidligt, så den succes vil jeg gentage næste år. De blev forspiret inde, men flyttet i drivhus så snart de var kommet lidt i gang og det gav nogle gode kraftige planter.
   Mange havehilsner
   Trine

   Slet
 4. Skønne skønne billeder fra din sommerhave. Du har så mange smukke blomster, meget cottage-agtig stil - og den er jeg vild med.
  SKAL jeg fremhæve et billede må det blive det med parykbusken, stjerneskærm og allium - det er SÅ flot!
  Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente.
   Tak skal du have. Jeg elsker den lidt vilde stil og sad lige og læste om cottage stilen i Haven i går - og måtte konstatere at du har ret i at det er den stil jeg lander tættest på. Og det bed du nævner er mit eget absolutte yndlingsbed - parykbusken har jeg store planer om at opstamme ligeså stille og roligt.
   Mange havehilsner

   Trine

   Slet