torsdag den 26. april 2012

Planteskolen

Jeg elsker at formere planter. Det er ubetinget det jeg gør mest i min have - hvis vi lige ser bort fra alt det med ukrudtet............
I en del år stod der plantebakker overalt på jorden, men for nogle år siden fik jeg investeret i nogle stålreoler hvor jeg nu har min egen lille "planteskole".

Reolerne er som regel fyldt til randen med alverdens stauder, buske og sommerblomster - så nu står der alligevel plantebakker allevegne :-) Jeg har lavet en "underafdeling" langs husets ene gavl, hvor der står yderlige nogle reoler. Og her i mit lille hjørne kan man finde mig en stor del af foråret og sommeren, hvor jeg nyder at se tingene gro.

Alle de mange planter omsætter jeg på plantemarkeder eller forærer til naboer, familie og venner. Hvis du mangler en plante eller to er du meget velkommen til at skrive, så sender jeg gerne afsted.

3 kommentarer:

 1. Det ser dejligt passioneret ud Trine! Her er også tale om industrielle mængder. Jeg er også lidt smittet der!

  SvarSlet
 2. Wau, Trine! Der har vi en fælles passion.

  Vil jo iøvrigt gerne se/høre hvad du har sået. Jeg har for mange følinger, så vi kan jo evt. Bytte. Laver lige selv liste. :)

  Bedste priklehilsner
  Marianne med
  Den helbredende have

  SvarSlet
 3. Puha, jeg har mange forskellige ting, men vil også få lavet en liste - det er så hyggeligt at bytte planter og de får også en lidt speciel historie på den måde. Byttede sidste sommer med bl.a. Tante Grøn og Anne Mette (Cuginak) og det kom der en masse hyggelig korrespondance ud af. Jeg elsker at dele ud af alle mine kære små til andre havemennesker som jeg ved vil holde af dem.
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet