fredag den 13. april 2012

Hvorfor Mors Have?

Jeg har kaldt min blog for Mors Have og det skyldes flere ting, men den absolutte hovedårsag skal findes her:
Denne bog fik jeg af min ældste datter på 16 i julegave sidste år. Og så kan det ellers nok være at der kom tårer i øjnene - tænk at hun havde brugt tid og energi på at lave en bog helt til mig, med billeder hun selv har taget i haven. Det var fantastisk at kigge i den første gang og det er ikke blevet mindre fantastisk siden. Og de smukke billeder fik mig til at tænke at jeg godt kan være bekendt at dele mig haveglæde med andre.

Her kommer et par af siderne fra bogen. Da de er affotograferede er kvaliteten måske ikke helt i top, men det kan i hvertfald give en ide om hvad bogen indeholder og hvorfor jeg er så glad for den.


Og når jeg ser billederne glæder jeg mig endnu mere til det bliver sommer.

3 kommentarer:

 1. Meget sød gave at få fra sin datter, kan godt forstå du blev meget rørt!
  Jeg synes det er fantasiske billeder hun har taget, og du kan godt hilse og sige at det har hun talent for!
  :-)

  SvarSlet
 2. Tak skal du have. Ja, hun er faktisk en dygtig fotograf - måske i sær fordi hun ser en masse motiver som vi andre ikke ser. Og så har hun tålmodighed, jeg havde hende rendende i haven en hel dag før hun fik taget billedet af brombassen i purløgsblomsterne - det skulle jo være helt perfekt. :o)

  SvarSlet
 3. Wow! Sikke en fantastisk sød og personlig gave. Jeg kan godt forstå at du er glad for den og for datteren, ikke mindst.

  Siden jeg ikke lige kan komme i tanke om hvem der skulle lave sådan en bog til mig, vil jeg begynde at samle motiver til min egen havebog. Om ikke andet kan jeg måske lave en selv, for det er da lysende klart at man må have sin egen fotobog fra haven.

  Tak for tippet og en rigtig fin historie fra den virkelig verden.

  SvarSlet