fredag den 25. januar 2013

Vinterhvidt vidunderland

Det er en kold tid vi lever i pt. og længslen efter lys og forår vokser dag for dag - det bliver skønt at kunne komme i haven og lave noget igen, skønt når det ikke kræver indpakning som til en længere ekspedition når der skal hænges vasketøj op, skønt at kunne suge solen til sig i en havestol uden 10 uldtæpper og et bål til at varme tæerne, skønt at kunne boltre sig i haven som en ko der langt om længe kommer på græs - kåd og sprælsk af glæde............jo, der er mange ting der bare er sjovere og nemmere når temperaturen stiger og solen varmer.

Men hvis ikke vi havde vinteren ville vi sikkert ikke nyder det så meget som vi gør, og jeg er absolut ikke "vinterhader".

Vinteren har også sin charme og det er nu haveplanerne er fuldstændig vilde - for de er kun i tankerne og giver hverken økonomisk lavvande eller øm ryg af at grave - det er nu de levende lys og ilden i brændeovnen nærmest skriger på en god bog og en læser der kryber sammen i hjørnet af sofaen - det er nu gryderetterne der har simret i timevis smager allerbedst - og ikke mindst er det nu det hele kan være et vinterhvidt vidunderland.

Rent eventyrland for poetiske sjæle som undertegnde.

Jeg elsker at gå tur i vores lokalområde på denne tid af året, og her vil jeg præsentere jer for lidt af det smukke det har været muligt at nyde 200 m. fra min indkørsel gennem de seneste uger.

God tur.

Husk at nyde vinteren, mens den er her - lige om lidt får vi dæleme travlt........ ;o)

8 kommentarer:

 1. Wow for nogle smukke billeder.

  SvarSlet
 2. Ja smukke billeder og god tekst. Det er også nu, vi har tid til at lave gryderetterne, det har vi ikke når vi igen kan gå i haven. Åh hvor vi glæder os, men jeg enig med dig i, at vinteren også er god, den må bare ikke blive for lang.

  SvarSlet
 3. Hvad er det, der hænge oppe i luften på 3. billede? Faldskærmsudspringer eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en rovfugl - dem kan vi bruge mange timer på at nyde når de står ganske stille i luften eller glider elegant afsted.
   Mange hilsner
   Trine

   Slet
 4. Smukke fotos. Når vinteren tager sig sådan ud, ja så synes jeg den har en berettigelse, men er det een grå suppe, ja så er vinterbegejstringen ikke så overvældende...

  Dejlig vinteraften fra Katinka

  SvarSlet
 5. Hej Trine Sikke smukke billeder du viser.Ja! den er rigtig kold denne vinter,men nu så jeg lige i vejret på tv at vi får op til 7 graders varme i næste uge.og det er da ikke så ringe .Har lige lagt et indlæg fra en smuk have på min blog.
  God aften Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
 6. Det var godt nok mange vidunderlige fotos på een gang. Du har ret i, at det er et rent eventyrland, som du bor i:-)

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer. Jeg kunne have lagt dobbelt så mange billeder på - for fjorden er et motiv jeg aldrig bliver træt af. Hvert besøg byder på nye skønne oplevelser, meeeeeen haven er nok alligevel mere fotograferet. :o)
  Katinka, du har helt ret, det er de smukke frostklare dage der gør vinteren smuk, de våde og grå må godt passere hurtigt.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet