fredag den 3. august 2012

Sommerens poetiske detaljer

Somme tider er det helheden der betyder noget, og det er også mest den der falder i øjet når man bevæger sig rundt både i haven og de nærmeste omgivelser.

Men det er også vigtigt at bemærke de smukke detaljer - lade sig falde i svime over en skøn blomst, et smukt insekt, regndråbernes perler på bladene eller en særlig bladfarve.

Alle de gaver haven giver kan være ren poesi. Men ind i mellem glemmer vi at standse og nyde den fordi der jo altid lige er et eller andet projekt vi skal have ordnet, en eller anden opgave der venter eller andre mennesker der kræver vores tid.

Her kommer - helt uden ord lidt af poesien fra min have - husk at nyde den i din egen have
6 kommentarer:

 1. Du har helt ret, vi skal huske at nyde det, det har jeg også gjort i dag. Smukke blomsterbilleder du viser og god tekst :o)
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Trine
  Tak for din kommentar på min blog :-)

  Hvor er det nogle skønne billeder du viser det er en stor nydelse.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Skønne skønne detaljebilleder, Trine! Dem har jeg nydt!

  Jeg er ikke til enten eller. Jeg er til både og. Detaljer og helhed.

  Mange har klaget over, at de ofte ser detaljer på min blog og ikke så meget helhedsbilleder, så det råder jeg selv lidt bod på, selvom jeg ikke synes der er så meget at vise. Men det er der altid. For andre går jo ikke rundt og ser, det du selv ser hver eneste dag. Og de får øje på alt muligt, jeg ikke selv har dvælet ved.

  Nå, tilbage til dine detaljer: Klemmerne - det foto er jeg helt forekslet i. Sjovt ikke, når nu man er blomsterfan. Sommerfuglen, minipetuniaen og Hostabladet er også helt unikt!

  Jeg har meldt mig til din blog. Vi må sse at have flere til at nyde din hyggelige side. Jeg skal se, hvad jeg kan gøre. :)

  Knus fra Marianne med
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 4. Skønne billeder Trine. Jeg er stor fan af sommerfugle, så gæt selv, hvilket der er min favorit.
  Jeg tænker på dig, hver gang jeg ser på mine kæmpeverbenaer. Der er skudt et par ekstra op, så det ser ud af lidt mere nu, men jeg overvejer, om jeg måske skulle klippe dem lidt ned, så de kunne brede sig. Eller tror du, at det er for sent?
  VH Nina

  SvarSlet
 5. Hvor har du dog mange smukke blomster.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha` en dejlig dag.

  SvarSlet
 6. Tak for jeres kommentarer - det er ved at være længe siden jeg har skrevet et indlæg, det kommer lige om lidt. :o)
  Nina - jeg tror du skal lade verbenaerne være for i år, og til næste år er det bare med at knibe, knibe, knibe..... :o)
  Annemette - det er jo ofte detaljerne vi synes er ekstra interessante, men helheden er også vigtig, det har jeg vist skrevet om før her på bloggen. Og jeg må selvfølgelig med på trenden med at vise helheden i haven. Når altså lige kameraet er ladet op...........
  Nu vil jeg lige starte med de skønne dahliaer.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet