lørdag den 18. maj 2013

Farvel og goddag

I dag oprandt min allersidste arbejdsdag på min nuværende (ja, det er jo stadig min nuværende ind til udgangen af måneden..........) arbejdsplads. Efter næsten 13 år var det farvel og påtrods af at jeg i den grad glæder mig til at komme i gang med noget nyt, var det også en vemodig og meget mærkelig dag.

Så jeg var uendelig træt da jeg landede herhjemme omkring kl. 17.30. Sofaen hev og sled og var fuldstændig ledig eftersom resten af familien ikke er hjemme her til aften. 

Men jeg overgav mig ikke! I stedet trak jeg i havetøjet og kastede mig ud i den skønneste aften, hvor jeg nussede rundt ind til der var så lidt lys tilbage at jeg måtte erkende at jeg nu ikke kunne se hvad jeg foretog mig. Og lidt efter lidt forsvandt trætheden og jeg kunne såmænd have været derude endnu hvis det ikke lige var for manglen på lys.

Og der er så mange ting at nyde derude lige nu. Tulipanerne er bare så skønne lige nu. jeg glemmer næsten hvor meget jeg hader det der løg show der skal til om efteråret for at få dette syn nu i foråret. En af mine forårsyndlinge er også på sit højeste lige nu. Det er den hvide løjtnantshjerte, som jeg næsten bedre kan lide end den pink udgave.
Der er en helt særlig skønhed over de smukke hvide hjerter.

Til min store glæde var der flere ting at sige goddag til i drivhuset. For 2 dage siden var der ingen tegn på liv hos de bønner jeg har til forspiring her. Og se så nu! De er nærmest eksploderet!
En anden jeg glæder mig helt vildt over er denne:
Det er små spirer af violfrøstjerne. Som jeg har sået flere gange uden der er kommet noget som helst andet end ærgrelse ud af det. Og jeg havde såmænd også næsten opgivet denne gang, men så pludselig begyndte der at titte små spirer frem. Og nu er der hele 4 spirer, så jeg nurser dem og taler til dem og satser på at denne gang lykkes det faktisk at få planter ud af det!

En lille fyr I skal sige goddag til er ham her:

Det er Emil, som er vores nye lille kat. Han er kun en killing på omkring 5 måneder, og han har indtaget hjemmet med storm. Han er hentet på et internat på Falster og er det skønneste lille kattevæsen man kan forestille sig.

Nu vil jeg så overgive mig til trætheden. I morgen går turen til Sverige, så jeg kommer ikke i haven de næste par dage, men jeg håber I alle vil nyde pinsen og haven.

6 kommentarer:

 1. Det. Lyder som en helt fantastisk aften i haven, og som den helt rigtige kur mod træthed. Velkommen til Emil! Hvor ser han kær ud.

  Jeg kender godt det med at så ærgelser. Heldigvis sker der somme tider små mirakler i såbakkerne, og så glemmer man lidt alle de gange, hvor det ikke rigtig blev til noget. Jeg har også forsøgt mig med forspiring af forskellige blomster i drivhuset, og selv om det ikke er så imponerende, som hos visse andre, så glæder jeg mig over min lille planteskole, som lige så stille vokser sig kraftigere.

  Mine bønner er lidt længere fremme end dine. Det er sjovt at følge dem, og jeg oplever også deres vækst som eksplosiv. Fra intet til grønt virvar i kassen. Vores skal bruges til en tipi til Esther, så hun følger levende med i væksten.

  God tur til Sverige. Og god pinse.

  SvarSlet
 2. Når vejret er til det, er det jo de skønneste aftener man kan få i haven, kender godt det med at blive ved til det er helt mørkt... Dine tulipaner er bare så smukke, det er hele arbejdet værd, og det husker vi bare til oktober igen, ikke?
  Tillykke med den lille nye kat, Emil ser sød og fræk ud.

  God pinse :)

  SvarSlet
 3. Ja, haven er bare skøn lige nu, og det er om at komme ud i den og nyde den så meget som muligt :-) - Også god Pinse til dig!

  SvarSlet
 4. Hej Trine.Smukke tulipaner du viser......kan ikke få nok af dem.Og den hvide løjntnantshjerte er også bare så dejlig.
  Det er bare skønt at vejret er så godt at man kan gå i haven om aftenen.Sød kat du har fået.Og rigtig god påske til dig knus Jette

  SvarSlet
 5. Sjovt som haven kan kurerer ens træthed, men det er nu dejligt og sundt :-)

  SvarSlet
 6. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

  SvarSlet